U moet uw flash player updaten klik hier

Het Amsterdamse chefs diner
Na afloop van het evenement vindt een groots diner plaats. Onder leiding van top-chef Alain Caron zullen bekende Amsterdamse chefs elk een gerecht bereiden. Hierbij zal voornamelijk gebruik worden gemaakt van de producten van de deelnemers aan het evenement. De chefs zullen in hun creaties zo veel mogelijk de kwaliteiten van deze producten benadrukken.

Het diner wordt georganiseerd in de grote zaal van het Lloyd Hotel. Hier worden lange tafels geplaatst zodat 120 gasten kunnen ‘aanschuiven’. De prijs voor dit diner is € 99,00 per persoon. Dit is inclusief wijnen, water & koffie.

Naast het uitgebalanceerde menu zal de nadruk liggen op de wijn- en spijscombinaties.
Het diner begint om 19:30 en zal rond 23:00 afgelopen zijn.

Tussen het evenement en het diner (17:30-19:30) kunt u terecht in ‘Het kantoor’. Voor deze gelegenheid ingericht is als lounge. Deze lounge is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers aan het diner. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Natuurlijk is het mogelijk om na het diner gebruik te maken van één van de kamers in het Lloyd Hotel. Hier zijn speciale tarieven voor. Details vindt u onder de kop ‘informatie’.

  Lloyd Hotel & Culturele Ambassade
Chef: Paul Kroonenburg
Het eten en drinken in het Lloyd Hotel gaat over goede ingrediënten en simpele bereidingswijzen. Wij werken met hoogwaardige leveranciers uit de streek, die eerlijk zijn over wat er in hun producten zit. We kennen hen goed en weten hoe ze hun bedrijf voeren. Taarten, jams en mayonaise, maken we zelf. Alles volgens traditioneel recept. Het zwaartepunt in het menu ligt bij de Franse en Italiaanse keuken.

www.lloydhotel.com


  Restaurant Het Bosch
Chefs: Ferry van Houten & Michiel Halma
Eerst over het bruggetje het terrein van Het Bosch Marina op, dan parkeren langs die lange houten loods en vervolgens doorlopen tot de border van De Nieuwe Meer.
Daar is ‘t: een prachtige locatie, in de luwte, witlinnen gedekt met nadrukkelijk zwart-paarse accenten en verrassend lekker eten. “Maritiem chic, noemde een gast laatst onze ambiance”, zegt uitbater Ferry van Houten, “dat vond ik wel een mooie kreet. En onze keuken zou ik als Hip Mediterraan willen betitelen.”

www.hetbosch.com

  Restaurant Eau de Vie
Chef: Floris van Ginkel
Bij EAU DE VIE kunt u in ons stijlvol ingericht restaurant of op het verwarmde terras zeven dagen per week uitgebreid lunchen of romantisch dineren. Het comfort en de locatie vlak bij de RAI maken EAU DE VIE heel geschikt voor uw zakenlunch of -diner. De Fransmediterrane keuken staat onder leiding van chef-kok Floris van Ginkel. Uw gastheer en sommelier Neal Valentijn heeft een kaart samengesteld met meer dan honderd wijnen.

www.restaurant-eaudevie.nl

  Restaurant Elkaar
Chef: Michael Hendriksen
ELKAAR is een knus en gemoedelijk restaurant met een Fransmediterrane keuken aan de rand van het centrum, met een prachtig uitzicht op het Tropenmuseum en de Muiderpoort èn met een ruim terras. Bij restaurant ELKAAR kunt u zeven dagen in de week uitgebreid lunchen of romantisch dineren. Zakelijk of gewoon gezellig. De goede inzet van het jonge team werd in 2006 beloond met een 9+ van Johannes van Dam en met een Bib Gourmandvermelding van Michelin. Het keukenteam staat onder leiding van chef-kok Michael Hendriksen.

www.etenbijelkaar.nl

  Voor het kaasplateau zorgt:
Fromagerie Kef

Voor het dessert tekenen:
Patisserie Kuyt &
Het IJscuypje & Van Wees distilleerderij de Ooievaar

De wijnkeuze wordt verzorgd door:
Pasteuning & Vyne
Sponsors: